Liga 1

Mesajul Peluzei Nord după bannerul de la meciul din Cupa Ligii cu Astra: "Asta vom face la fiecare meci"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 10 March 2016

Doar în jur de 20 de suporteri ai Peluzei Nord au mers la Pitești pentru meciul cu Astra și nu au cântat absolut deloc. Steliștii au agățat pe gard un banner pe care era scris mesajul: "Vrem normalitate". Azi, suporterii campioanei au venit cu un mesaj. 

"Asa cum deja stiti, incepand cu meciurile din play off, vom incerca ca la fiecare meci sa ne facem auzite revendicarile, parerile, nemultumirile. Fie ca vom fi 3-4, fie ca o vom face in numar mai mare, vom fi prezenti si vom incerca sa nu mai lasam mesaje doar in fata calculatorului!

VREM NORMALITATE, vrem transparenta si explicatii pe intelesul tuturor (cu acte) in tot ceea se intampla in conflictul dintre FC Steaua Bucuresti si CSA, vrem revenirea echipei in Bucuresti, vrem o relatie normala intre suporteri si club, vrem sa vedem preocupare si planuri pentru viitorul clubului si al echipei.

De asemenea vrem sa auzim parerile voastre si sa le transmitem direct catre conducererile celor doua entitati", a fost mesajul transmis de Peluza Nord. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.