Tenis

Halep dezvăluie ce i-au transmis Agassi și Graf » Ce lovitură a exersat Simona cu marea campioană: "Nimeni nu o face ca ea"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 martie 2016

Simona Halep se pregătește de debutul la Indian Wells, acolo unde va juca în turul doi cu Vania King. Înainte de acest  turneu, Halep s-a pregătit alături de Steffi Graf și Andre Agassi și a spus că a exersat loviturile "tăiate".

"Nu prea am exersat loviturile «tăiate» când eram tânără şi acum îmi este greu acum să le folosesc în meciuri. Nu am încredere să le folosesc. Este greu să le pun în practică, dar voi încerca. Am exersat mai mult decât în trecut", a spus Halep.

"Graf și Agassi mi-au spus multe lucruri despre cum să te descurci sub presiune și cum să-ţi stăpâneşti emoţiile când mergi la un turneu la care trebuie să-ţi aperi un titlu.

Mi-au spus că e bine că am de apărat titlul, o pot lua ca pe un lucru pozitiv, să mă relaxez, să joc mai bine, să fiu mai motivată şi cu mai multă determinare", a mai declarat românca, potrivit WTA.

22
de turnee de Grand Slam a cucerit Steffi Graf

Halep a vorbit și despre problemele fizice pe care le-a avut în debutul acestui sezon.

"A fost greu să pierd în primul tur la Dubai și la Doha, dar veneam după două luni grele, în care am fost bolnavă și de aceea nu m-am putut antrena. Acum mă simt bine și am aproape patru săptămâni în care m-am antrenat din greu. Sunt bucuroasă că sunt sănătoasă din nou şi pot juca", a adăugat Halep.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.