Cupa Ligii

VIDEO+FOTO Vai de capul lor! "Câinii" au fost umiliți de Chiajna în semifinalele Cupei » 3 goluri cu capul

Articol de Marius Mărgărit  —  Friday 11th of March 2016 12:00

Părea doar o formalitate. Dinamo a bătut-o pe Chiajna pe unde a prins-o în acest sezon, în care ilfovenii, cu un munte de griji să nu alunece din primul eşalon, au prins totuşi o semifinală de Cupa Ligii.

În lipsa lui Puljici, accidentat, centrul defensivei "câinilor" Marc - Mevlja nici n-a apucat să se aşeze în teren şi era deja 1-0 pentru Chiajna. A marcat, pentru prima dată din acţiune, Artem Milevski, după o reprezentaţie aeriană pe ruta Bucurică - Pena, la care apărarea dinamovistă a fost doar spectatoare.

Click aici pentru VIDEO!

Artem răstoarnă balanţa

Alb-roşiii, cu multe noutăţi faţă de ultima remiză din campionat, cu Steaua, au dominat jocul, dar în faţa unei echipe care s-a închis ermetic, n-au avut decât varianta şuturilor de la distanţă. Ori slabe, marca Nedelcearu sau Bartalsstovu, ori aiurea, precum Olteanu sau Anton. Pe contre, Chiajna a mizat pe mişcările feline ale lui Milevski. Se mişcă ucraineanul mai greu, ca din altă eră, dar cînd pune piciorul pe minge, se simte clasa. Că Dinamo s-a chinuit o dovedeşte faptul că abia în minutul 42 Gnohere a avut prima ocazie să tragă. A irosit-o însă.

După pauză, Rednic schimbă. Bicfalvi şi Rotariu intră să întoarcă soarta meciului. Dar nu se întâmplă nimic spectaculos. Ba nu, e iar panică în careul lui Râmniceanu. După un corner eronat acordat de arbitru gazdelor, Milevski l-a devansat, tot în aer, pe Marc, iar Obodo a venit prompt la întâlnirea de 2-0. Te freci la ochi şi nu-ţi vine să crezi. Dar tabela te ciupeşte. E real!

Dinamo atacă, dar orbeşte, tirul e dereglat total, nimic nu iese. Tot Chiajna e aproape de gol, dar Pena nu nimereşte păianjenul. "Câini" nu mai au timp, se aruncă iar în careul lui Bălgrădean. Niasse scoate la sacrificiu un şut centrare rătăcit al lui Rotariu, dar cam atât.

Minutele se scurg, la fel şi energia băieţilor lui Rednic, care se agită inutil pe margine. Marc are cea mai mare ocazie a lui Dinamo abia în minutul 87!, dar voleul lui ajunge cuminte în braţele lui "Pufi". Iar pe contraatac, Purece centrează perfect, iar Pena, tot din aeriană, face 3-0. Scor de neprezentare şi o favorită certă la finală:Chiajna!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.