Tenis

Năstase a răbufnit și ia o decizie radicală: "Nu mă mai interesează tenisul de aici! Mă duc să cer să mi se șteargă victoriile pentru România"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 11 March 2016

Ilie Năstase, fost lider ATP, a avut o reacție nervoasă după ce Ion Țiriac a anunțat că va renunța la turneul BRD Năstase Țiriac Trophy din cauză că terenul central de la Arenele BNR nu a primit avizul pompierilor.

"Nu mă mai interesează tenisul din România. Nici pe mine și nici pe domnul Țiriac.  Nu vreau să se mai spună că am jucat tenis pentru România. Mâine mă duc la Federația Internațională și cer să-mi şteargă toate victoriile pentru România.

Îmi e jenă să mă duc la turneu și să văd că se organizează pe terenurile auxiliare. Mi-e rușine. La BNR sunt oameni care nu înțeleg nimic despre sport sau nu vor. Ei vor să se îmbrace în niște izmene mai lungi și să joace doar ei pe acele terenuri", a spus Ilie Năstase la DigiSport. 

Pentru echipa de Cupa Davis, Năstase a jucat 146 de partide și a câștigat 109. Cu el și Ion Țiriac în echipă, România a jucat trei finale, în 1969, 1971 și 1972.

Citește și: Încă o lovitură pentru sportul românesc » Ţiriac a anunţat că vinde turneul BRD Năstase Ţiriac Trophy de la Bucureşti: "Așa nu se mai poate!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.