Liga 2

Nimeni nu mai înțelege nimic » Suporterii Craiovei, bulversați prin două decizii judecătorești care se bat cap în cap: "Asta e Știința! Ba nu, asta e!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 11 martie 2016

Situația actuală a legendarei Universitatea Craiova poate fi rezumată astfel după ultimele evenimente: Mititelu și Olguța au fiecare câte o sentință judecătorească care atestă că echipele lor reprezintă adevărata Știința! 

Tribunalul București a anunțat ieri că marca ar aparține echipei înființate în 2013, CS U Craiova. Vezi detalii AICI

La 24 de ore distanță, Adrian Mititelu a făcut publică sentința Tribunalului Dolj din 2005, prin care "se constată în mod irevocabil că Fotbal Club U Craiova SA (fostă Ştiinţa U Craiova SA, fostă Fotbal Club Universitatea Craoiva SA) este continuatoarea de drept a Asociaţiei FC Universitatea Craiova și că activitatea sportivă a fost transferată, inclusiv dreptul de folosinţă al siglei, emblemei". (foto dedesubt. AICI poți vedea mai multe pagini)

Mai mult, aceste acte, inclusiv certficiatul sportiv al FC U Craiova, apar în Registrul Special al Federației Române de Fotbal de pe lângă Tribunalul București.

Un alt document publicat de Ediție Specială, ziarul lui Mititelu, arată o altă față a situației tragicomice din lupta pentru palmaresul istoric al clubului cu 4 titluri de campioană. 

Pavel Badea, fondatorul lui CS U Craiova, semna în2004 ca delegat în numele FC U Craiova, în Adunarea Generală a FRF: 



Toate documentele și mai multe detalii AICI

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.