Cupa Ligii

EXCLUSIV VIDEO Crainicul de la Chiajna vorbește în premieră despre incidentul de la meciul cu Dinamo, când la stație s-a scandat anti-Steaua: ”Microfonul dispăruse, mi-l luaseră!”

Articol de Alin Buzărin  —  vineri, 11 martie 2016

Crainicul de la Chiajna, jurnalistul Horațiu Ciornei, povestește că persoanele care i-au intrat în cabină criticau jocul lui Dinamo, deci păreau să fie dinamoviști. 

La aproape 24 de ore de la povestea cu scandarea trivială anti-Steaua, Horațiu Ciornei își găsea încă vorbele cu greu, deși e ziarist de două decenii și asta e meseria lui, să aibă cuvintele la el.

AICI ai incidentul de la Chiajna relatat pe larg și poți asculta ce s-a scandat la stație. Jandarmeria a pornit o anchetă

Bărbatul masiv, de 45 de ani, înțelege cu greu și acceptă și mai greu episodul din finalul partidei de Cupa Ligii, Chiajna-Dinamo 3-0.

”Încă din timpul meciului au intrat câteva persoane la mine în cabină. Eu i-am primit, la ”oficială” era cam înghesuială, iar dincoace de plexiglas aveam spațiu destul.

Am intrat în vorbă cu ei, de fapt ei au intrat în vorbă cu mine. Păreau să fie dinamoviști, criticau jocul, spuneau că Dinamo e cu prima echipă și se face de râs. Erau volubili, cu greu îi întrerupeam când aveam de anunțat la stație goluri, cartonașe, schimbări.

La un moment dat am auzit scandarea aceea în difuzoare și pentru o clipă n-am înțeles de unde vine. M-am uitat pe pupitrul din fața mea și am văzut că nu mai aveam obiectul muncii. Microfonul mobil, telecomandat, dispăruse, mi-l luaseră, era clar de ce, să se ducă mai încolo și să strige.

Mai târziu, după meci, am găsit microfonul în zona de protocol, printre tăvile cu sandvișuri. Era clar, nu doriseră să-l fure, ci să strige la el ce-au strigat! Pe indivizi nu i-am mai văzut, dispăruseră”, povestește Horațiu, adăugând: ”În întreaga mea carieră n-am pățit așa ceva! N-am crezut vreodată că microfonul meu de la Chiajna, la care de cinci ani încoace fac apel la fair-paly, poate fi folosit la așa ceva!”. 

Ciornei a lucrat la Sportul Românesc, Prima TV și Național tv, iar în prezent, în afara calității de crainic al stadionului Concordia, realizează o emisiune radio la Național FM și deține o funcție de conducere într-o companie privată, fără legătură cu media sau cu fotbalul.

NU S-A MAI VĂZUT AŞA CEVA! Au înjurat Steaua cu microfonul crainiculuihttp://bit.ly/1pB5G4w

Posted by Gazeta Sporturilor on 11 Martie 2016
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.