Nationala

Iordănescu nu-i dă mari speranțe lui Budescu: "Șansele lui de a merge la EURO s-au micșorat considerabil"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 11 martie 2016

Selecționerul Anghel Iordănescu a declarat că regretă plecarea lui Budescu în liga secundă chineză. Această decizie i-ar putea afecta șansele de a participa la Europeanul din Franța. 

"Budescu ne-a ajutat, dar, din păcate, prin opțiunea pe care a ales-o, șansele lui de a merge la EURO s-au micșorat considerabil.

O problemă principală este competiția unde joacă, unde ne este greu să-l vedem și nu știu cât o să reușim să-l monitorizăm de acum încolo. Vom cere clubului la care s-a transferat să ne pună la dispoziție toate meciurile in care joacă", a declarat selecționerul pentru Dolce Sport.

Iordănescu a mai explicat și care a fost motivul care l-a determinat să nu-l cheme pe fostul atacant al Astrei la amicalele pe care România le va disputa împotriva Lituaniei și Spaniei, pe 23 și 27 martie.

"El de-abia a început pregătirea, mâine joacă primul meci de campionat în divizia B din China. Dacă îl chemam acum, el stătea mai mult pe drum, avea nevoie de mai multe zile de refacere decât de antrenament."

Constantin Budescu s-a transferat în această iarnă la Dalian Yifang, formație din cea de-a doua ligă chineză, după ce în prima parte a sezonului a evoluat la Astra Giurgiu, unde a marcat de 12 ori.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.