Liga 1

Schumacher se gândește la demisie: "Vom vedea ce se va întâmpla în următoarele zile"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 11 martie 2016

Constantin Schumacher a lăsat de înțeles că în următoarele zile ar putea să-și dea demisia, ținând cont de faptul că Petrolul a pierdut un nou meci pe teren propriu în fața lui CSMS Iași, 1-2.

"E un blocaj la echipă. Îmi asum răspunderea pentru tot ce s-a întâmplat în ultimele 5 etape. Am văzut că foarte multă lume e împotriva noastră, împotriva mea. Am venit aici pentru prietenia pe care o am cu președintele, dar după cum s-a văzut n-am câștigat niciun punct.

E normal ca toată lumea să ceară demisia antrenorului. Eu felicit jucătorii pentru repriza a doua, au dat dovadă de atitudine. Vom vedea ce se va întâmpla în următoarele zile și vom vedea care e soluția bună pentru ca Petrolul Ploiești să câștige puncte. Am o mare parte de vină.

E normal ca lumea să ceară demisia. Suporterii sunt absolut îndreptățiți pentru ce gândesc pentru că Petrolul n-a câștigat puncte. Doar eu sunt de vină pentru ceea ce s-a întâmplat", a declarat Schumacher la Dolcesport.

"La pauză am riscat, mi-am asumat tot, dar m-am gândit că e o șansă foarte mare pentru noi. Am marcat, am avut ocazii. În prima repriză am avut un gol valabil" Constantin Schumacher

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.