Stiri nebune

Un fotbalist de națională a pierdut 75.000 de euro într-un taxi!

Max Kruse ► Foto: kicker.de

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 12 martie 2016

Internaţionalul german Max Kruse a pierdut anul trecut 75.000 de euro cash într-un taxi din Berlin, dezvăluie azi cotidianul Bild.

Fotbalistul în vârstă de 27 de ani a reclamat dispariţia banilor la poliţie, în dimineaţa zilei de 18 octombrie 2015. Incidentul s-a petrecut între orele 6:15 şi 7:20. Potrivit jurnaliştilor germani, atacantul de la VfL Wolfsburg mergea cu suma de bani la un turneu de poker, World Series of Poker. Cu o seară înainte, Kruse marcase trei goluri în victoria cu 4-2 obţinută împotriva clubului Hoffenheim.

Impresarul său, fostul internaţionalul german Thomas Strunz, a refuzat să comenteze de ce fotbalistul avea asupra sa o sumă importantă de bani cash. Poliţia l-a căutat în zadar pe cel care ar fi putut să ia banii, iar cazul a fost închis pe 12 februarie anul acesta.

Lăsat de selecţionerul Joachim Löw în afara lotului care a câştigat titlul mondial la turneul final din Brazilia, Kruse a petrecut în vara lui 2014 în Las Vegas, unde a câştigat 27.000 de euro la un turneu de poker.

În acest sezon, Kruse a marcat 9 goluri pentru Wolfsburg, dintre care două în Champions League. Echipa germană este calificată în sferturile de finală ale competiţiei europene.

Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.