Liga 2

FOTO Splash! Fotbaliști la apă » Gazon impracticabil la meciul Balotești - Oțelul 3-0

+3 Foto
Foto: Cristi Preda

Articol de Vlad Ispas  —  Sunday 13th of March 2016 12:00

Săptămâna ploioasă și-a pus amprenta asupra gazoanelor din divizia secundă, care oricum nu erau strălucite.

Una dintre cele mai afectate suprafețe de joc a fost cea de pe Stadionul Comunal din Balotești, unde ieri a avut loc partida CS Balotești - Oțelul.

Gazonul a rezistat doar câteva minute, după care au început să sară bucăți întregi de iarbă, iar tackling-urile jucătorilor se terminau mult mai târziu decât și-ar fi dorit.

Cele mai proaste poziții din complex le-au avut, cu siguranță, arbitrii de tușă, care timp de 90 de minute au fost nevoiți să se plimbe prin apa ce îneca marginea terenului.

Meciul s-a transformat în scurt timp într-o luptă în noroi. Accidentările grave au lipsit, din fericire, însă alunecările și căzăturile spectaculoase s-au regăsit aproape la fiecare fază.

Murdari de noroi pe față și pe mâini, jucătorii arătau ca niște veritabili soldați camuflați pentru cele mai aprigi jungle.

Din urma acestui duel au avut de câștigat gazdele. Evident, nu a fost o surpriză, în condițiile în care cei de la Oțelul nu mai au niciun fotbalist profesionist, întreg lotul fiind alcătuit din juniori.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.