Liga 1

Gest de fair-play al lui Edi Iordănescu, după Pandurii - Viitorul 1-1: "Trebuia dat penalty" » Antrenorul gorjenilor acuză și el arbitrajul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 13 martie 2016

Pandurii și Viitorul au terminat la egalitate, 1-1, într-un meci extrem de tensionat.

La finalul meciului, Gică Hagi a reclamat neacordarea unui penalty, după un fault la Cristi Ganea. Edi Iordănescu, antrenorul celor de la Pandurii, recunoaște că Viitorul a avut penalty clar, iar arbitrul a luat decizia greșită (Detalii AICI).

"Fără discuții, circumstante de penalty pentru Viitorul. Acum a fost în careu contactul, nu ca acum 3 săptămâni când nu a fost nici contact și a mai fost și un metru în afara careului, dar de poziția de ofsaid de la faza golului de 1-1 nu zicem nimic?

Mi-am propus să nu mai comentez arbitrajele și trebuie să le dăm credit total, însă Pandurii a avut parte în general de arbitraje corecte, departe de a fi avantajată așa cum s-a insinuat!! Mingea pleacă de la Ganea, cel cu ghete de culoare aprinsă din zona centrală...momentul pasei și momentul poziției lui Rusu!!", a spus Iordănescu.

 Citește și: Hagi, acid după meciul cu Pandurii: "Au fost contra noastră de când am ajuns sus!" » Despre cine spune: "E cel mai bun vârf din Liga 1, alături de Alibec"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.