Stranieri

VIDEO Tătărușanu a primit gol de la ultima clasată în Serie A + Cu Pantilimon integralist, Watford a eliminat-o pe Arsenal

Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 13 martie 2016

Ciprian Tătărușanu și Costel Pantilimon au fost integraliști, însă doar echipa celui de-al doilea a reușit să se impună.

Goalkeeper-ul Fiorentinei a apărat foarte bine în meciul din etapa a 29-a cu Verona, 1-1, însă a primit gol în minutul 88 de la Pisano. Golul violeților a fost înscris de Zarate.  (VIDEO)

Fiorentina: Tătărușanu - Tomovic, Astori, Alonso - Borja Valero, Tino Costa, Mati Fernandez, Pasqual - Tello, Zarate - Babacar
Hellas Verona: Gollini - Pisano, Helander, Bianchetti, Fares - Wszolek, Greco, Ionita, Marrone - Rebic, Toni

Fiorentina este pe locul 4, cu 54 de puncte, la egalitate cu Inter, care are un golaveraj mai slab. Verona e ”lanterna roșie” din Serie A, cu doar 19 puncte.

PANTILIMON A ELIMINAT ARSENAL

Costel Pantilimon a fost titular în meciul pe care Watford l-a câștigat cu 2-1 în fața lui Arsenal, în sferturile de finală ale FA Cup.

Portarul român a luat un galben în minutul 43 pentru trageri de timp.

Pentru Watford au marcat Ighalo (50) și Guedioura (64). Băieții lui Arsene Wenger au încercat revenirea, însă golul lui Welbeck din minutul 88 n-a mai contat.

În runda precedentă, Watford a trecut de Leeds, cu scorul de 1-0, în timp ce Arsenal a eliminat Hull City, scor 4-0. Echipa lui Panti a câștigat toate partidele din această ediție de Cupa Angliei cu 1-0.

Watford: Pantilimon - Nyom, Prödl, Cathcart, Ake - Watson, Behrami - Capoue, Deeney (c), Guedioura - Ighalo
Rezerve: Gomes, Anya, Suarez, Abdi, Jurado, Amrabat, Oulare

Arsenal: Ospina - Chambers, Mertesacker (c), Gabriel, Gibbs - Elneny, Coquelin - Campbell, Ozil, Sanchez - Giroud
Rezerve: Macey, Bellerin, Monreal, Flamini, Iwobi, Walcott, Welbeck

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.