Liga 1

VIDEO+FOTO Reghe - Șumi 2-0 » Steaua a învins Astra și s-a apropiat la trei puncte de giurgiuveni

+40 Foto
Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 13 martie 2016

Steaua a învins-o pe Astra și în etapa a doua din play-off, scor 2-0, după ce miercuri roș-albaștrii au câștigat manșa tur a semifinalelor Cupei Ligii, cu 1-0.

Vezi meciul liveTEXT

STEAUA - ASTRA 2-0
Au marcat:
Momcilovici 12, Stanciu 59

Vezi VIDEO cu golurile partidei

Campioana României a început foarte bine și în minutul 4 Chipciu a ratat prima șansă de gol, după un șut puțin pe lângă buturile lui Gavrilaș.

Alexandru Tudor a vrut să țină partida în mână și a dat primul galben încă din minutul 5, după un fault al lui Toșca. Patru minute mai târziu, centralul a mai arătat un avertisment, de această dată pentru Boudjemaa.

Steaua a deschis scorul în minutul 12 prin Momcilovici după o lovitură de cap venită în urma unui corner. După o oră de joc, Nicușor Stanciu a stabilit scorul final cu un șut frumos de la marginea careului, Tamaș fiind omul care i-a pasat decisiv.

După acest meci, Steaua a urcat pe locul 3 în play-off, cu 26 de puncte, la trei lungimi în spatele liderului Astra. În caz de egalitate la sfârșitul campionatului, roș-albaștrii vor fi campioni pentru că Astrei i s-a rotunjit punctajul în plus înainte de intrarea în play-off.

Echipele de start:

Steaua: Niță - Tamaș, Varela (cpt), Alin Toșca, Momcilovici - Bourceanu, Pintilii - Enache, Nicolae Stanciu, Hamroun - Alexandru Chipciu
Rezerve: Cojocaru - Râpă, Papp, Muniru, Bawab, Tade, Popa

Astra: Gavrilaș - Queiros, V. Găman, G. Alves, J. Morais - Lovin, Teixeira - Boudjemaa, Boldrin, De Amorim - Alibec
Rezerve: S. Lung, Florea, Oros, Boubacar, D. Niculae, Dandea, R. Alves

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.