Liga 1

Ipoteză șocantă după ultimele dezvăluiri din Bănie: legendara Știința a dispărut definitiv?!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 13 March 2016

Adrian Mititelu face publice astăzi documente care pun într-o lumină sumbră pentru fanii olteni autodenunțul recent al lui Gheorghiță Geolgău. 

Fosta glorie a Craiovei Maxima a mărturisit zilele trecute că Universitatea s-a reorganizat '94 în Asociația Sportivă FC U Craiova, pentru a se alinia noilor norme FIFA și UEFA,  fără acordul scris al vechiului Club Sportiv!

"Eram vicepreședintele Asociației pe atunci. Am făcut echipa cu putere de la noi, de la zero. Nu ne-am gândit să cerem oficial Universităţii din Craiova să ne treacă în statut culorile, stema şi palmaresul! Nu am încheiat niciun acord cu Clubul Sportiv Universitatea Craiova", a spus Geolgău în încercarea de a argumenta că generațiile lui Luțu sau Florin Costea nu au jucat pentru o grupare cu palmaresul Științei

Totuși, palmaresul alb-albastru nu poate fi nici la actuala CS U Craiova, conform actelor pe care le prezintă astăzi ziarul lui Mititelu.

Motivul? Echipa din Liga 1 s-ar trage dintr-un Club Sportiv înființat de la zero în 1995, conform certificatului fiscal (foto facsimil mai jos), fără nicio treabă cu structura originală din '48! Noul CS Craiova avea doar secții de alte sporturi și și-a făcut una de fotbal abia în 2013, pentru a lua naștere CraiOlguța. 

"Trei instanţe de judecată, respectiv: Judecătoria Craiova, Tribunalul Dolj şi Curtea de Apel Craiova au stabilit în mod definitiv şi irevocabil că Clubul Sportiv de Drept Public Universitatea Craiova este înfiinţat în anul 1995.

De fapt, acest lucru rezultă şi din certificatul fiscal anexat prezentei.

Aceste acte au fost depuse în procesul cu marca de la Tribunalul Bucureşti, chiar invocate pe excepţie, însă judecătoarea Ţambulea s-a făcut că nu le vede. (n.r. magistratul care a decis  că marca este la CS U Craiova)

De ce a făcut asta? Cam din acelaşi motiv pentru care Crinuţa Dumitrean i-a dat lui Rotaru despăgubiri de cinci ori mai mult decât valoarea reală", scrie editie.ro. 

Practic, dacă și Mititelu, și Geolgău au dreptate, înseamnă că adevărata Știința cu palmaresul Craiovei Maxima a încetat să mai existe din 1994!







Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.