Baschet

Cum explică oficialii "Polivalentei" clujene accidentul băiatului care a căzut în gol: "Defect de construcţie!"

Articol de Răzvan Luţac  —  Monday 14th of March 2016 12:00

Oficialii "Polivalentei" clujene dau din colţ în colţ în cazul băiatului rănit la un meci de baschet.

"Băieţelul a căzut în spatele tribunei retractabile, care se foloseşte doar la anumite evenimente sportive. A rămas o gaură în urma construcţiei. A fost un defect de construcţie", au spus, ieri, reprezentanţii Sălii Polivalente din Cluj pentru Mediafax.

Asta după ce, la finalul meciului U Cluj - CSM Oradea 87-85, un copil de 9 ani a căzut în spaţiul dintre platforma primului etaj al Sălii Polivalente și o tribună retractabilă. O cădere de 4 metri, în urma căreia s-a ales cu o fractură la mână şi o lovitură la cap.

"S-a scurs"

"Noi am sesizat de un an şi jumătate constructorul, au intervenit, dar nu au remediat", au adăugat reprezentanţii sălii pentru sursa citată.

Puştiul se afla în sală într-un grup de 20 de copii, iar martorii au povestit, pentru Digi 24, că acesta "pur şi simplu s-a scurs" prin gaura de 30 de centimetri.

Oficialii au decis să nu mai folosească tribuna retractabilă în urma incidentului de sâmbătă seară, iar directorul interimar al Sălii Polivalente, Ionuţ Rusu, n-a putut fi contactat până la închiderea ediţiei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.