Liga 1

Jocul bun al Stelei l-a bulversat pe Gigi Becali: "Ce căutați voi în careul advers, mă?" :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 13 martie 2016

Gigi Becali, patronul Stelei, a dezvăluit cum a trăit finalul de meci cu Astra, 2-0, fiind surprins de echipa sa, care în prelungiri ataca în continuare cu tot efectivul.

"La un moment dat aveam 2-0 și în minutul 94, Varela și Tamaș erau în careul advers. M-am enervat atunci, nu mi-a convenit, dar asta înseamnă că avem valoare.

Momcilovici e un jucător valoros, dar nu știam dacă poate rezista presiunii de la Steaua. Cred că începe să-și intre în mână. Hamroun încă nu e ceea ce vreau eu. Îmi place, dar la două meciuri l-am văzut mult mai bun decât în seara asta.

Chipciu e un jucător valoros pe care trebuie să-l facem să-și revină pentru că avem nevoie de el. Când își va reveni va face diferența. El nu joacă chiar rău. Cu Enache nu știu ce s-a întâmplat astăzi. Dacă și el juca ceva ne detașam mult în meciul ăsta. Probabil juca împotriva fostei sale echipe, nu știu", a spus Becali la Digisport.

"Am vorbit cu Reghe și mi-a spus ce sarcini avea Tamaș. De Amorim nici n-a atins mingea, asta era sarcina lui Tamaș. Mă așteptam să câștigăm, dar nu să câștig așa fără emoții" Gigi Becali

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.