Campionate

VIDEO Tragedie pe stadionul lui Dortmund! Un suporter a murit în timpul meciului » Care a fost reacția galeriei

Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 14 martie 2016

Borussia Dortmund a câștigat meciul disputat aseară împotriva formației Mainz 05, 2-0, grație golurilor marcate de Marco Reus și Shinji Kagawa, însă victoria elevilor lui Tuchel a fost umbrită de un eveniment tragic.

Doi suporteri au suferit infarcte în timp ce erau pe stadion la meciul de ieri, iar unul dintre ei a decedat, în timp ce al doilea a fost resuscitat și se află în stare stabilă la spital.

Vestea a fost comunicată de crainicul stadionului, iar suporterii din Zidul Galben, celebra peluză de 25.000 de oameni din Dortmund, au încetat scandările pentru restul meciului.

La final, toți cei prezenți la meci au intonat celebrul cântec "You'll never walk alone", în memoria suporterului decedat.

"Pe teren, nu am avut nici o idee despre ceea ce se petrece. Chiar și arbitrul m-a întrebat ce s-a întâmplat, de ce atmosfera este atât de apatică. După meci, antrenorul ne-a explicat imediat. În retrospectivă, putem doar să le transmitem complimente fanilor noștri", a declarat Reus la finalul meciului, pentru site-ul oficial al clubului.

Borussia Dortmund se află pe locul doi în Bundesliga, la cinci puncte în spatele liderului Bayern.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.