Campionate

Inegalabilul Zlatan: "Dacă mi se va ridica o statuie lângă Turnul Eiffel, sigur voi rămâne" » Ce răspuns a primit

Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 14 martie 2016

Zlatan Ibarhimovici a înscris patru goluri în victoria cu 9-0 a celor de la PSG în fața formației Troyes, iar echipa pariziană a devenit cea mai rapidă campioană din istoria fotbalului francez, cu opt etape înainte de final.

"Aşa cum stau lucrurile, nu cred că voi fi la PSG în sezonul viitor. Mai am încă o lună şi jumătate de contract. În cazul în care mi se va ridica o statuie lângă Turnul Eiffel, sigur voi rămâne. În patru ani am câştigat aproape totul cu PSG. Acest titlu este special şi sunt fericit că pot juca alături de fotbalişti fantastici", a declarat suedezul de 34 de ani la finalul meciului, confrom news.ro.

De cealaltă parte, brandul de țară parizian a postat un mesaj pe o rețea de socializare în care îi răspunde lui Zlatan: "Îmi place umorul tău, Zlatan, iar priveliștea asupra Parisului este atât de frumoasă de aici...dar Turnul sunt eu!"

Contractul lui Ibrahimovici cu PSG va expira la finalul acestui sezon, iar atacantul va părăsi, cel mai probabil, Parc des Princes, după patru sezoane.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.