Handbal

Pe turnantă » Naționala feminină de handbal a ajuns în Suedia: încep pregătirile pentru turneul preolimpic

Eliza Buceschi e gata pentru meciul cu Danemarca // Foto Raed Krishan

Articol de Marian Ursescu  —  Tuesday 15th of March 2016 12:00

Naționala a ajuns aseară la Kristianstad, unde pregătește meciurile cu Danemarca și Muntenegru. Eliza Buceschi, Gabi Szucs și Aneta Udriștoiu s-au refăcut după problemele medicale.

România a pierdut clar duminică seara disputa cu Norvegia din preliminariile CE 2016, 17-27. Antrenorii au ales însă să nu le folosească deloc pe Neagu, Ungureanu, Elisei, Buceschi, iar alte jucătoare de bază au evoluat foarte puțin. "Nu aveam nimic de demonstrat. Acum e important să ne calificăm la Jocurile Olimpice", a declarat secundul Costică Buceschi.

"Tricolorele" au ajuns aseară la Kristianstad, în Suedia, acolo unde antrenorul Tomas Ryde a ales cartierul general înainte de a pleca spre Aarhus (Danemarca). Veștile bune vin dispre jucătoarele care au avut probleme medicale. "Eliza Buceschi se antrenează normal și nu mai are probleme la genunchiul drept, care se umflase, Gabi Szucs a trecut peste virusul stomacal, iar Aneta Udriștoiu a suferit o entorsă la meciul cu Norvegia, dar nu e nimic grav", a declarat Buceschi.

România va întâlni Suedia într-un meci amical, mâine, de la ora 19:30. "Va fi o partidă în care vom încerca să facem mici retușuri și să jucăm cu gândul la Danemarca, primul adversar de la Aarhus", a încheiat Buceschi.

Programul meciurilor României la Aarhus

Vineri, 18 martie
20:00    România-Danemarca

Sâmbătă, 19 martie
18:45    România-Uruguay

Duminică, 20 martie
18:45    România-Muntenegru

* DigiSport va transmite turneul preolimpic

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.