Diverse

Burleanu avertizează: "Nu cred că o să mai fim în situația de a mai putea organiza acest Campionat European"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 15 martie 2016

Metrorex a anunțat faptul că lucrările pentru Magistrala 6 de metrou vor fi începute abia în a doua parte a anului 2017, iar acest lucru pune în pericol șansele Bucureștiului de a organiza meciuri la EURO 2020.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a tras un semna de alarmă în legătură cu această problemă și susține că o astfel de întârziere și pierderea organizării acestor meciuri ar afecta imaginea țării.

"Nu cred că o să mai fim în situația de a mai putea organiza acest Campionat European din 2020 dacă nu ne respectăm angajamentele luate. Noi vorbim de reputația acestei țări. Care va fi mesajul pe care îl transmitem? Că promitem, oferim garanții nenumărate, dar nu le respectăm?", a spus președintele Federației, la Digi24.

Pe lângă lucrările la magistrală, oficialii români au mai promis și modernizarea a patru arene din București, care ar permite echipelor de la EURO să își desfășoare antrenamentele. Burleanu a estimat și costurile pentru modernizarea celor patru stadioane: Giulești, Ghencea, Ștefan cel Mare și Regie.

"Noi ne dorim să avem patru stadioane moderne. Dacă vorbim de o medie de locuri undeva la 20.000, atunci investiția ar trebui să ducă la 80-100 de milioane, luând modelul arenei din Ploiești - o arenă de 15.000 locuri care n-a costat mai mult de 15 milioane de euro."

Bucureștiul ar urma să organizeze trei partide din faza grupelor competiției și un meci din optimi.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.