Tenis

"Doamne, ăsta chiar știe să antreneze!" » Fază genială cu Darren Cahill și Simona Halep, în tensiunea meciului! Cum a explicat la conferința de presă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 17 martie 2016

Simona Halep a fost eliminată de Serena Williams, în sferturile de finală de la Indian Wells, scor 4-6, 3-6, dar și-a regăsit zâmbetul. Camerele TV au suprins un moment inedit când Darren Cahill a coborât pe teren, ca să o consoleze pe jucătoarea noastră.

Simona a legat 3 victorii pentru prima oară în acest an într-un turneu, dar s-a lovit de zidul Serena Williams, care nu i-a acordat nicio șansă în sferturi (statistica arată grav). Jucătoarea noastră a apelat la australianul care îi conduce echipa tehnică, iar acesta și-a folosit șarmul pentru a o scoate din tensiunea partidei cu americanca.

Venit pe bancă, alături de Simona, Darren a fost surprins de camerele TV în timp ce explica și gesticula. Halep se uita la el, după care amândoi au izbucnit în râs, în ciuda faptului că Serena o conducea pe tabelă. 

A urmat imediat un val de entuziasm pe twitter, acolo unde chiar contul WTA a postat imaginea cu cei doi protagoniști izbucnind în râs, iar unii dintre fani au aplaudat momentul, sugerând că antrenorul știe să-și detensioneze eleva: "Doamne, tipul ăsta chiar știe să antreneze!".

La conferința de presă de după meci, Simona a explicat: "Am stat patru săptămâni departe de el și, sincer, nu mai înțelegeam nimic din ce vorbea! Noroc că a vorbit mai rar!" :D

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.