Liga 2

EXCLUSIV În cădere liberă! Dat afară de la Dinamo și FC Botoșani, a ajuns în Liga a 2-a » Ofertă de ultimă oră

Articol de Cosmin Prişcă  —  joi, 17 martie 2016

Dat afară de la Dinamo în mandatul lui Mihai Teja după ce cu el pe teren formația din Ștefan cel Mare a încasat șase goluri de la Astra în ianuarie 2015, Andrei Cordoș, 27 de ani, ajunsese la Pandurii.

După ce i-a expirat înțelegerea cu gruparea gorjeană fundașul a decis apoi să se ducă la FC Botoșani. Chiar dacă a semnat un contract valabil pe două sezoane cu echipa antrenată la acel moment de Leo Grozavu, Cordoș a fost dat din nou afară pe ușa din dos, fiind criticat în termeni duri de conducătorii echipei.

Cornel Şfaiţer, preşedintele executiv al FC Botoşani, a spus la vremea respectivă că fundaşul nu s-a ridicat la nivelul pretenţiilor echipei şi nu s-a acomodat la roş-alb-albaştri în ciuda faptului că are valoarea unui fotbalist de Liga I. Andrei Cordoş a fost aspru criticat mai ales după meciul retur cu Legia Varşovia din Europa League, atunci când a greşit decisiv!

Cordoș a fost la un pas să ajungă la Rapid, dar negocierile nu s-au finalizat, iar în prezent acesta e liber de contract, neavând până mai ieri nici o ofertă clară de transfer.

Miercuri, stoperul a fost sunat de șefii lui Gaz Metan Mediaș, formație din Liga a II-a, care are ca obiectiv promovarea în primă Ligă.
Jucătorul a discutat deja cu oficialii medieșeni termenii înțelegerii, fiind șanse mari ca acesta să semneze zilele viitoare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.