Campionate

Curățenie la Real Madrid » Spaniolii au stabilit deja primele două victime ale sezonului slab

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 17 March 2016

Real Madrid are un sezon slab în acest an, fiind pe locul 3 înSpania, la 12 puncte de marea rivală, Barcelona, având șanse minime să câștige campionatul în Spania.

Șefii madrilenilor vor ca în vară să schimbe o mare parte din echipă și potrivit cotidianului As, au făcut deja lista cu fotbaliștii care vor pleca.

Spaniolii scriu azi că Real Madrid îi va lăsa să plece pe Isco și James Rodriguez, jucători care au dezamăgit în acest sezon.

James Rodriguez, 24 de ani, a jucat 22 de meciuri în acest sezon și a marcat de șase ori, oferind și opt pase de gol. De serviciile mijlocașului columbian se interesează mai multe formații din Premier League, Manchester United, Chelsea și Manchester City, cluburi care sunt gata să facă o ofertă de nerefuzat.

80.000.000 €este cota lui James, potrivit transfermarkt.de 

Isco, 23 de ani,  a jucat 29 de meciuri în sezonul actual și a marcat de trei ori, oferind nouă pase de gol. Mijlocașul spaniol se află în atenția celor de la Juventus, care, dacă îl vând pe Alvaro Morata la Real, pentru 30 de milioane de euro, vor avea banii necesari pentru a-l transfera pe mijlocaș. Totuși, italienii au concurență mare. Manchester City este și ea interesată de Isco, jucător care este pe placul lui Guardiola, viitorul antrenor al englezilor.

45.000.000 €este cota lui Isco, potrivit transfermarkt.de  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.