Handbal

EXCLUSIV / CORESPONDENȚĂ DE LA AARHUS 3 reacții tari după supervictoria României! "Le-am simțit frica în ochi!" + informație despre tactică: "Să vă spun cum am creat spații"

Articol de Marian Ursescu  —  Friday, 18 March 2016

România a învins Danemarca cu 32 la 25, într-un meci fabulos făcut de naționala noastră. Marian Ursescu, corespondentul GSP de la Aarhus, a cules 3 reacții la cald după victorie.

Brădeanu a simțit punctul slab al danezelor încă dinaintea startului partidei: "Am știut că o să câștigăm, am citit teamă în ochii lor de la început, de când am intrat pe teren. Le-am simțit fricoase, așa că noi doar ne-am făcut jocul și ne-am impus clar"

Eliza Buceschi a fost desemnată jucătoarea meciului, deși ieri credea că nu va juca din cauza unei accidentări la gleznă: "E cel mai bun meci la națională, de când am ajuns eu la lot. Ieri nu credeam că o să joc, din cauza accidentării de la glezna dreaptă. Nu am simțit dureri, ca prin minune, la începutul meciului. Cred că adrenalina m-a ajutat"

Cristina Neagu a citit tactica danezilor și chiar dacă n-a marcat decât trei goluri, a reușit să facă un meci foarte bun: "Antrenorul lor a spus că or să câștige, dacă eu nu marchez 10 goluri. Am marcat doar 3, dar România nu e Cristina Neagu și e foarte bine ce s-a întâmplat! Au stat două-trei jucătoare la mine, iar colegele mele au avut spațiu să marcheze!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.