Liga 1

Ganea reacționează dur după amenințările primite aseară: "Face parte dintr-un clan de interlopi, ceva? Cum să zică aşa ceva o puştoaică"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 19 March 2016

Ionel Ganea a reacționat după scandalul de aseară când ar fi agresat verbal o jurnalistă de la Look. Acesta a aflat de la soția sa că a fost amenințat și a ținut să facă precizări.

"Eu nu am avut niciun incident, eu doar am cerut să ne ia şi pe noi mai repede la interviuri deoarece ne grăbeam să prindem avionul. Şi ea mi-a răspuns obraznic. Eu i-am spus să aibă grijă cum vorbeşte, pentru că nu ne tragem de şireturi, nu suntem de aceeaşi vârstă.

Apoi ea a continuat şi mi-a spus să vorbesc frumos, că să nu vorbesc aşa. Dar nu îi spusesem nimic urât. I-am zis că nu am cum să vorbesc frumos, pentru că eu sunt de la ţară. Dar în niciun caz nu i-am spus că o să o dau cu capul de pereţi şi tot ce a mai apărut.

Apoi nu am mai înţeles ce mi-a spus ea, dar m-a sunat nevastă-mea şi mi-a zis ce a apărut la un post de televiziune. Că m-a ameninţat că dacă mă duc la Botoşani nu mai scap viu de acolo.

Dar ce e cu fata asta, băi, fraţilor? Face parte dintr-un clan de interlopi, ceva? Cum să zică aşa ceva o puştoaică. Eu cred că nu e normal ca o astfel de mahalagioaică să facă parte din tagma ziariştilor", a spus Ganea, pentru News.ro

Citește și: VIDEO Scene șocante după Iași - Voluntari! Jigniri și amenințări cu moartea între Ganea și o jurnalistă: "Viorele, nu te mai întorci la București"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.