Liga 1

Șumudică, încă o ieșire necontrolată la conferința de presă: "N-am ce să le arăt suporterilor, e cât butonul de la veioză" » Înțepături înainte de Viitorul - Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 19 martie 2016

Marius Șumudică a făcut din nou circ la conferința de presă și și-a comentat gesturile de la meciul cu Steaua din Cupă. Antrenorul Astrei n-a rezistat și a trimis înțepături către echipa lui Reghecampf. 

"Nu pot stau nici pe vine, nu pot stau nici aplecat. Dacă îmi bag degetul în gură după resturi de gumă, da în judecată şi vecinul.

Gesturile pe care le-am făcut nu sunt cu faţa spre tribună. Păi, ce fac, le arătăm jucătorilor adverși sau jucătorilor mei? La un moment dat scarpin. Pe Sfânta Cruce dacă am făcut vreun gest!

Eu la meciuri am două perechi de trening, pentru nu port chiloţi. Şi îmi aranjăm şi eu aia mică cum zice lumea o am. Toată lumea zice am arătat ceva.

Nici nu am ce să arăt e cât butonul de la lift. Dacă eram Terente arătăm... aşa ce arăt, butonul de la veioză?" , a zis Șumudică la conferința de presă, conform sportro. 

...despre Viitorul - Steaua: "Orice se întâmplă etapa asta e bine. duc acum şi îmi iau trei pungi de seminţe, nişte colebil, n-am probleme. Nu beau! Doar a plată, stau cu soţia şi copiii. se întâmple orice, dar sper se întâmple pe teren."

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.