Liga 1

FOTO Steaua a marcat două goluri din două faze la care jucătorii Viitorului au protestat » Trupa lui Hagi a marcat și ea dintr-un penalty contestat » Verdictul specialistului

+7 Foto
Captură Dolce

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 19 martie 2016

Steaua a marcat două goluri în prima repriză cu Viitorul, însă ambele reușite au fost contestate. Formația lui Reghe a obținut un penalty în minutul 34 după o intervenție neglijentă a lui Goulon la Stanciu.

Jucătorii Viitorului au protestat vehement la decizia centralului Marcel Bârsan (București), arbitrul a rămas ferm pe poziție. Hamroun a executat penalty-ul și a deschis scorul.

Cu 5 minute înainte de final, Steaua a mai înscris un gol prin Adi Popa. Băieții lui Hagi au protestat și de această dată considerând că stelistul și-a preluat mingea cu mâna.

"Nu pot spune 100%, dar mai mult mi se pare penalty. La Popa e evident că își conduce mingea cu mâna", a spus Constantin Zotta, fostul arbitru, la Dolcesport.

În minutul 72, Viitorul a primit și ea un penalty la o intervenție a lui Varela la Rusu. Pe reluările TV nu se înțelege mare lucru. Florin Tănase a executat lovitura de pedeapsă, a ratat-o și a înscris la respingere.


Intervenția lui Goulon la Stanciu


Faza la care jucătorii Viitorului au cerut henț


Intervenția lui Varela la Rusu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.