Liga 1

Pe Adi Popa l-a lovit amnezia la întrebarea: "A fost henț la golul tău?" :) » Mijlocașul anunță: "Acum se adeverește ce a spus Mister"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 19 March 2016

Adi Popa a marcat golul doi al Stelei în victoria în fața Viitorului, scor 3-1, după ce și-a preluat mingea cu mâna, însă mijlocașul campioanei spune că nu-și mai aduce aminte dacă a fost henț.

"Acum se adeverește ce a spus Mister că vom fi la nivel maxim în play-off, chiar dacă mulți ne-au criticat. Nu-mi aduc aminte dacă a fost henț. Știu că am primit mingea de la Goulon și m-am trezit cu ea în față. Chiar dacă a fost ceva nu mi-am dat seama", a spus Adi Popa la Dolcesport.

Citește și: Steaua a marcat două goluri din două faze la care jucătorii Viitorului au protestat » Trupa lui Hagi a marcat și ea dintr-un penalty contestat » Verdictul specialistului

Nicușor Stanciu, marcatorul golului trei al Stelei, a vorbit și el: "Nu mă gândesc la nicio plecare. Îmi doresc să fiu sănătos. Dacă nu era Vasluiul și oamenii de acolo nu mai ajungeam la Steaua. Țin să le mulțumesc tuturor de acolo, în special domnului Porumboiu. Sper să mă ridic la nivelul pretențiilor de la națională".


Faza la care Viitorul a cerut henț

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.