Liga 1

Reghe face dezvăluiri din săptămâna meciului cu Viitorul: "Am avut probleme cu jucătorii". De ce l-a schimbat pe Hamroun la pauză

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 19 March 2016

 Laurențiu Reghecampf a vorbit astăzi despre greutățile pe care le-a întâmpinat în săptămâna meciului cu Viitorul, echipă pe care Steaua a învins-o cu 3-1 astăzi.

"Nu am văzut nicio fază despre care vorbiți. Nu cred că au fost greșeli de arbitraj. Cred că Steaua merita să câștige azi. Am avut probleme să-i fac pe jucători să înțeleagă săptămâna asta că va fi un meci foarte greu, chiar dacă au mulți tineri", a spus Reghecampf la Dolce.

Hamroun a marcat primul gol din penalty, însă a fost schimbat la pauză cu Tamaș. Reghecampf a dezvăluit că mijlocașul a avut probleme musculare.

"Am avut probleme cu Hamroun, a trebuit să-l scoatem la pauză. A simțit o jenă la mușchiul piciorului drept și am hotărât să-l schimb pentru că am nevoie de el în meciurile viitoare", a adăugat Reghecampf.

"Noi sperăm să jucăm cu ASA pe Arena Națională. O să reușim să creăm și o euforie pe lângă echipă. Oamenii care iubesc echipa să vină în număr cât mai mare lângă campioana României. Vom face lucrurile pas cu pas" Laurențiu Reghecampf

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.