Liga 1

MApN face noi precizări cu privire la negocierile cu Gigi Becali! Vestea pe care o așteptau toți steliștii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 20 March 2016

Ministrul Apărării, Mihnea Motoc, e convins că Steaua și MApN vor ajunge în cele din urmă la un consens în ceea ce privește stadionul, baza de pregătire, dar și sigla, pe care campioana nu o mai poartă în piept de un an și 4 luni. 

"Într-o lună ne întoarcem în Ghencea", era anunțul făcut de Gigi Becali în urmă cu câteva zile. Aceste cuvinte au mari șanse să se adeverească. 

"Vrem să venim cu o deschidere totală şi bune intenţii. Am imprimat această notă de deschidere şi sunt extrem de încurajat de rezultatele acestei prime intâlniri.

A fost interesant şi impresionant chiar faptul că am fost, iată, pe aceeaşi lungime de undă.

Şi noi, MApN-ul, şi cei de la clubul Steaua, prin vocea lui Gigi Becali. Sigur că ne-ar bucura ca ei să folosească şi stadionul. Este bine că a început discuţia", a declarat ministrul, pentru ProTV.

...despre evaluarea mărcii: "Evaluarea a fost făcută după o metodă foarte sofisticată de calcul. Evaluarea nu o face MAPN-ul, ci o firmă specializată în aşa ceva. Au fost luate în vedere toate disciplinele sportive, nu numai clubul de fotbal", a mai spus Mihnea Motoc.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.