Handbal

CORESPONDENȚĂ DE LA AARHUS Danemarca ne-a bătut la junioare. Accidentare pentru fata antrenoarei Mariana Târcă

+3 Foto
Mariana Târcă și fiica sa, Sorina, foto: Cristi Preda/GSP

Articol de Marian Ursescu  —  duminică, 20 martie 2016

Danemarca a învins România într-un meci amical, la Aarhus, scor 27-25, în deschiderea jocului dintre România şi Muntenegru.

Echipa de junioare a României, sub 18 ani, antrenată de Mariana Târcă a pierdut cu 25-27, în condiţiile în care nu a mai putut-o folosi din minutul 25 pe Sorina Târcă, fiica fostei mari jucătoare a României. Interul stânga a alunecat şi s-a lovit cu capul de piciorul unei adversare. A rămas mult timp pe parchet pentru că danezii nu aveau o ambulanţă la sală!

Chiar şi aşa, după ce au sunat la spital, ambulanţa a venit după 20 de minute. Sorinei i s-a mobilizat gâtul cu un guler şi a mers la spital pentru a face o tomografie.

Portarul-vedetă

Danemarca a condus în permanenţă, dar s-a văzut egalată cu două minute înainte de final la 25! Portarul României, Elena Nagy, a fost MVP-ul partidei, goalkeeperul având o evoluţie excelentă între buturi. Mai mult, ca şi Denisa Dedu în partida cu Uruguay, de sâmbătă, Elena a marcat două goluri din poartă în poartă, taxându-le pe daneze care au jucat cu 7 jucătoare pe teren.

"Mai dădusem un gol într-un meci, dar niciodată două", a spus ea.
Junioarele s-au bucurat după meci când Neagu şi compania le-au propus să facă o poză de grup. Au fost foarte încântate să fie alăturie de senioare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.