Handbal

Antrenorul naționalei de handbal a stabilit deja cantonamentul fetelor după egalul cu Muntenegru » Meciuri tari în amicale

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 martie 2016

Costică Buceschi, antrenorul secund al echipei naționale de handbal feminin, a vorbit după calificarea României la Jocurile Olimpice și după egalul cu Muntenegru, 23-23.

"Ne-am dorit victoria, cred că și cele de la Muntenegru și-au dorit victoria. Au fost câteva greșeli pe final de joc și asta a făcut ca meciul să se termine egal. Mi-ar fi plăcut să avem 3 victorii, dar noi de când am plecat la acest drum ne-am gândit doar la calificare. Azi, la fel ca și ieri, a jucat aproape aceeași echipă. Am dat ocazia multor jucătoare tinere să joace la o competiție atât de importantă.

Noi am creionat un program de pregătire, acum așteptăm să se termine acest sezon. Important e ca toate jucătoarele de la națională să fie sănătoase. Vom avea meciuri amicale cu echipele cele mai puternice ca Norvegia sau Olanda. S-ar putea să mergem în Norvegia pentru că ne-au chemat cei de acolo. E posibil să facem cantonamentul și în Olanda. Nu știm încă", a spus Buceschi la Dolcesport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.