Tenis

S-a tras la sorți tabloul turneului de la Miami » Traseu extrem de dificil pentru Simona Halep

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 21 martie 2016

Săptămâna această se va desfășura turneul de la Miami, la care va participa și Simona Halep.

Românca, locul 5 WTA, nu va juca în primul tur, iar în primul meci de la acest turneu va juca împotriva învingătoarei meciului dintre Kateryna Bondarenko, locul 59 WTA, și Daria Kasatkina, locul 36 WTA.

În turul trei, Simona s-ar putea duela cu Samantha Stosur, locul 27 WTA, iar în optimi ar putea evolua cu Lucie Safarova, locul 15 WTA, sau Sloane Stephens, locul 22.

În sferturi, Halep ar putea-o avea ca adversară pe Agnieszka Radwanska, locul 3 WTA, iar în semifinale s-ar putea întâlni iar cu Serena Williams, liderul circuitului WTA.

Pe partea de tablou a Simonei se mai află jucătoare importante precum Ana Ivanovici, Petra Kvitova sau Caroline Wozniacki.

Pe partea inferioară de tablou sunt jucătoare importante, precum Carla Suarez Navarro, Victoria Azarenka, Belinda Bencici și Angelique Kerber.

Pe tabloul de la Miami se mai află trei românce. Monica Niculescu va juca direct în turul doi, cu învingătoarea meciului Shuai Peng - Alison Van Uytvanck. Alexandra Dulgheru va evolua în primul tur cu Lesia Tsurenko, iar în turul doi se poate duela cu Ekaterina Makarova. Irina Begu participă și ea la turneul de la Miami și va juca în turul I cu o jucătoare din calificări.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.