Liga 1

Becali după declarațiile venite de la MApN: "Ei zic că la Steaua e un prost care are bani și care trebuie muls! Poate mă supăr și plec de la echipă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 21 martie 2016

Ministrul Apărării, Mihnea Motoc, e convins că Steaua și MApN vor ajunge în cele din urmă la un consens în ceea ce privește stadionul, baza de pregătire, dar și sigla. Vezi detalii.

Gigi Becali, patronul Stelei, a comentat ultimele declarații și spune că cei de la MApN vor să profite de averea lui și de investițiile făcute de el.

"Cei de la MApN vorbesc despre clasa fotbal, dar eu am clasa fotbal de la Steaua. La fotbal vin mii de suporteri și de acolo vin banii. Eu așa am înțeles.

Te crucești și nu știi ce să mai zici. La Dinamo, la Rapid și în alte orașe se pot face stadioane din bani publici, dar la Steaua nu se poate. Ei spun că la Steaua este un prost, care are bani, și pe care vor să îl hingherească și să îl mulgă. Eu vă spun că nu sunt prost și nici nu mă voi lăsa muls.

Cei de la Armată să zică mulțumesc că au un prost ca Becali, care a luat echipa în 2003, când nu se vorbea despre Steaua și despre cupele europene. Eu am adus 200 de milioane de euro din transferuri de jucători și prezența în cupele europene și am plătit taxe de 50 de milioane de euro. Ce mai vreți de la mine?

Poate mă supăr și plec la altă echipă. Las Steaua și ajunge stadionul în paragină. Distrugeți cel mai important brand din România. De ce nu produceți voi ceva? Vreți ca Becali să producă și după aceea să luați tot. Spuneți că Becali aduce prejudiciu", a spus Becali la televiziunea sportro.

Citește și: Lovitură dură primită de MApN » Evaluatorul mărcii Steaua a fost arestat pentru fapte de corupție

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.