Liga 1

Conducerea Pandurilor iese la atac după 1-1 cu Dinamo: "Balaj a făcut exces de zel!" » Replică pentru Dinu Gheorghe

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 21 March 2016

Narcis Răducan, președintele celor de la Pandurii, a vorbit despre eliminarea lui Edi Iordănescu, din finalul meciului cu Dinamo, și spune că Balaj a greșit.

"Sper ca Edi să fie iertat. A fost exces de zel din partea arbitrului. Nu îi facem un proces de intenție lui Balaj, care la meciul cu ASA ne-a dat un penalty pe care jumătate de țară nu l-a văzut, la faultul lui Stăncioiu asupra lui Hora.

Edi Iordănescu a fost eliminat pentru un gest minor. El doar a aplaudat pe bancă", a spus Răducan, pentru GSP.RO.

Președintele gorjenilor i-a dat o replica și lui Dinu Gheorghe, care i-a criticat pe Mihai Răduț, Ioan Hora și pe Dan Nistor, la pauza meciului Dinamo - Pandurii.

"Răduț este la cel mai bun sezon din carieră. Are cinci goluri marcate și o prezență în naționala României. Nistor e căpitanul echipei de pe locul doi, iar Hora are 25 de goluri marcate începând cu vara lui 2014. Respect opiniile despre Pandurii, dar să fie obiective", a adăugat Răducan.

"Răduț este autorul golului dinamovist! Autor, nu coautor! Nu vreau să-l acuz de nimic, dar n-ai voie să faci o asemenea greșeală la acest nivel. El păcălește fotbalul de mai mulți ani.

Dacă Răduț, Hora și Nistor nu vor fi scoși la pauză, Pandurii n-are nicio șansă să mai scoată ceva din acest meci. Cum să-l iei pe Hora la națională și să-l lași acasă pe Alibec? Nu se poate așa ceva" Dinu Gheorghe, la Digi

Citește și: Edi Iordănescu, sfătuit cum să "trișeze" pentru a scăpa de suspendare: "Să facă la fel ca Șumudică"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.