Handbal

Una dintre cele mai importante handbaliste românce a făcut anunțul: "Ar fi cazul să mă mai și retrag"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 21 March 2016

 Aurelia Brădeanu a anunțat că se va retrage de la echipa națională de handbal după Jocurile Olimpice de la Rio.

Jucătoarea a făcut anunțul la revenirea lotului în țară de la turneul preolimpic desfășurat în Danemarca, în urmă căruia România a obținut calificarea la Olimpiadă.

"Ar fi cazul să mă mai şi retrag de la echipa naţională. Asta mi-am dorit foarte mult, să ne calificăm la Jocurile Olimpice şi după aceea să mă pot retrage şi eu", a declarat jucătoarea în vârstă de 36 de ani.

Brădeanu a debutat la națională în 1995, iar în 2013 a fost aleasă jucătoarea anului în România. Competiția de la Rio va fi a treia Olimpiadă la care participă Brădeanu, după Sydney 2000 și Beijing 2008.

"Calificarea e un vis frumos care s-a realizat. Am făcut parte din generaţii diferite, dar această echipă are mai multă atitudine. Această echipă poate obţine orice în momentul de faţă. Mai avem de muncit până la Rio, dar toţi ne dorim să obţinem ceva ce nu s-a obţinut de mult timp. Nu va fi presiune la Rio, ştim foarte bine ce avem de făcut", a mai adăugat handbalista.

România a terminat neînvinsă turneul preolimpic de la Aarhaus, după ce a învins Danemarca (32-25) și Uruguay (36-19) și a încheiat la egalitate partida cu Muntenegru (23-23).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.