Liga 1

O singură condiție! Detalii din culisele negocierilor cu Negoiță: pentru ce Rednic bate cu pumnul în masă!

Articol de Eduard Apostol  —  Tuesday 22nd of March 2016 12:00

Mircea Rednic dorește transferuri costisitoare pentru viitorul sezon, principala cerere ca să continue din vară.

Rednic va discuta zilele acestea cu Ionuț Negoiță despre prelungirea contractului, scadent la finele acestui sezon.

Antrenorul a oferit detalii:

"Aș vrea să continuu, dar e nevoie de îndeplinirea unor condiții. Și nu mă refer la bani, la situația mea financiară. Dacă mai rămân trebuie aduși jucători. Dar fotbaliști scumpi! Eu nu rămân sau plec din cauza banilor. Nici nu mă interesează acest aspect. N-am zis că nu vreau să continuu, dar trebuie îndeplinite anumite condiții, să vedem ce să facem pentru viitor".

Oricum, dacă nu va ajunge la un numitor comun cu conducerea roș-albilor, Rednic, care visează la o revenire în prima ligă belgiană, poate chiar la Standard Liege, și-a desemnat succesorul: "M-aș bucura să vină Nicolo Napoli, a făcut treabă bună la Iași. Și el, și Florin Prunea, președinte, sunt variante bune să mă înlocuiască".

Bicfalvi, bun cu Astra

Eric Bicfalvi a rezistat pe teren doar 37 de minute cu Pandurii, ieșind accidentat, din cauza unor probleme la inghinali. Mijlocașul se resimte după programul încărcat, mai ales că a ratat pregătirea centralizată de iarnă, însă sunt șanse mari să fie apt de joc pentru runda viitoare, cu Astra.

Fotbalistul de 28 de ani a riscat în mai multe meciuri, însă acum i s-au recomandat câteva zile de pauză totală, urmând să apară în programul normal al echipei de săptămâna viitoare. Ardeleanul va efectua, până atunci, un program separat.

"Mi-e ciudă!"

Dinamo a bifat a treia remiză consecutivă din play-off. Cum s-a apărat Rednic: "Avem mingea, dar în loc să calmăm meciul, să ținem de ea, că mai erau câteva minute până la final, cu tot cu prelungiri, centrăm neatent, prinde Stanca și, pe contraatac, luăm gol. Mi-e ciudă! O echipă cu mai multă experiență ar fi cîștigat partida, cu toate că nu meritam să învingem. Am început să avem probleme medicale, multe musculare pe final de joc".

"N-am mai învins de 6 meciuri, dar nici n-am mai pierdut în campionat din luna noiembrie. Șanse mai sunt la titlu, dar trebuie să câștigăm, începând de la meciul cu Astra. Dar dacă jucăm la fel, n-avem nicio șansă"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

40de meciuri a antrenat-o "Puriul" pe Dinamo în al treilea mandat: 20 de victorii, 14 egaluri, 6 remize, golaveraj 56-37

25de fotbaliști a adus clubul de când l-a pus pe Rednic antrenor în primăvara lui 2015, majoritatea sosind din postura de jucători liberi de contract

49%din voturile microbiștilor le-a strâns "Puriul" pe site-ul GSP.RO la întrebarea: "Care este cea mai bună variantă pentru banca lui Dinamo?". Următorii, în ordine, au fost Ioan Andone (20%) și Nicolo Napoli (10%)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.