Tragedie

Noi detalii despre fiica lui Mircea Rednic! Antrenorul lui Dinamo dezvăluie: "Luana a fost în farmacia unde a explodat o bombă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 22 martie 2016

Mircea Rednic anunță că fiica sa, Luana, se află în afara oricărui pericol, fiind deja la o prietenă acasă. Antrenorul lui Dinamo explică faptul că Luana a fost chiar și în farmacia unde a avut loc una dintre cele două explozii de la aeroport. 

"M-am liniştit! Luana a fost preluată de o prietenă şi e în drum spre casă. Eram invitat la finala Cupei Belgiei, dar am avut meci duminică şi am trimis-o pe Luana. Ea a fost la farmacia unde a avut loc explozia. A luat un medicament pentru mine.

Norocul ei a fost că în momentul primei explozii, se îndrepta spre ghişeul Tarom, avea ceva de luat de acolo. Atunci a avut loc prima explozie, dar nu a fost aşa puternică. Cea de-a doua a fost extrem de puternică. Mi-a zis fiică-mea că 15 minute a stat într-o cameră cu lumina stinsă, după care s-a strigat: evacuaţi, evacuaţi!

Mi-a zis că se vedeau foarte mulţi răniţi şi morţi şi că la prima explozie s-a simţit un vânt cald, dar a doua a fost extrem de puternică", a zis Rednic la Digi.

Citește și: VIDEO + FOTO HAOS la Bruxelles! 6 explozii în două ore! Cel puțin 21 de morți » Fiica lui Mircea Rednic a fost la aeroport! Declarații și imagini tulburătoare. A fost prins primul suspect

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.