Liga 1

Noi tensiuni în vestiarul lui Dinamo » Un jucător este nemulțumit și nu mai dă randament

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 22 March 2016

În primele trei etape din play-off, Dinamo a avut doar trei egaluri, iar unul dintre principalele motive pentru lipsa victoriilor este ineficiența atacanților, care nu au marcat. Vezi detalii.

Mircea Rednic a vorbit despre criza atacanților săi, Harlem Gnohere și Marcel Essombe, și spune că primul este nemulțumit pentru că nu a plecat în iarnă.

"«Bizonul» a avut ofertă în iarnă și a vrut să plece. Acum este supărat și nemulțumit că nu s-a făcut transferul. I-am zis să nu uite cum era când a venit în vară și că trecea printr-o formă bună. El a jucat bine și ar fi fost păcat să dea cu piciorul la tot ce a realizat.

Marcel Essombe este accidentat. Are probleme medicale și nu este complet refăcut", a spus Rednic la DolceSport.

1.000.000 €este cota lui Gnohere, potrivit transfermarkt.de

Gnohere, 28 de ani, a venit în vară la Dinamo și a marcat de 13 ori, în 31 de meciuri, fiind golgeterul echipei. În iarnă, atacantul francez a avut oferte de la mai multe cluburi din Ucraina, dar Dinamo a cerut 1 milion de euro și transferul nu s-a realizat.

Gnohere nu este primul jucător al lui Dinamo care este nemulțumit. Andrei Marc a fost deranjat de faptul că nu joacă și a avut un conflict cu Rednic. Vezi detalli 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.