Liga 1

GALERIE FOTO Steaua a făcut primul antrenament din cantonamentul de la Brașov » Un nou sistem revoluționar folosit de Reghe

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 22 martie 2016

Steaua a efectuat marți dimineață primul antrenament de la Brașov, acolo unde Laurențiu Reghecampf a decis să organizeze un cantonament în pauza competițională survenită în urma amicalelor naționalei.

Ros-albaștrii au participat la o sesiune de pregătire axată pe exerciții fizice intense, după care au revenit la hotelul la care sunt cazați, anunță site-ul oficial al Stelei

Dupa-amiaza, fotbaliștii campioanei României au participat la un antrenament de recuperare la piscina hotelului.

Reghecampf a adus un nou stil de antrenament la Steaua, cel cu electrostimulatoarele Wireless VisionBody, care îi ajută pe jucători la întărirea ligamentelor și articulaților, definirea și tonifierea musculaturii. Cu această tehnologie se pot antrena 8 jucători deodată.

Fotbaliștii au fost îmbrăcați cu un costum special, numit Visionbody, care permitea stimularea electrică a mușchilor. Acest nou stil de antrenament pune la lucru toate cele 9 grupe de mușchi importante ale corpului.

Cel care i-a propus lui Reghecampf această nouă tehnică e Mircea Brânzei, unic importator si distribuitor Visionbody în România și administratorul liniei de clinici Fit4you. 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.