Liga 2

FOTO Bacterifotbal: condiții deplorabile pentru puștii de 12 ani din Capitală » UPDATE Campionatul a fost mutat pe un gazon decent

+3 Foto
Copiii sunt nevoiți să se dueleze pe un teren infect // FOTO Facebook

Articol de Eduard Apostol  —  Wednesday 23rd of March 2016 12:00

update ora 18:30

În urma solicitărilor și presiunilor din partea părinților, AMF București a mutat disputarea campionatului pe un gazon decent, într-o bază nouă, ridicată de Toni Doboș în Drumul Taberei

ȘTIREA INIȚIALĂ

Puștii de 12 ani din Capitală au început campionatul pe un teren ”bătaie de joc”, riscându-și deja eventualele cariere.

Viitorul României joacă pe terenuri decupate parcă de pe o altă planetă, unde există condiții extrem de vitrege de viață. În urmă cu puțin timp a început Campionatul Municipal pentru grupele 2003 ale echipelor din Capitală, competiția fiind organizată de către AMF București.

Dacă în anii precedenți competiția se desfășura fie pe terenurile stadionului din Ștefan cel Mare, fie pe cele din "Agronomie", din 2016 partidele au fost mutate pe "Laromet". Nu poți să-i spui nici arenă, nici teren.

"E o pășune, pentru orice altceva, doar pentru meciuri de fotbal nu! Mai ales pentru niște copii de 12-13 ani. Nu știm dacă o să ne mai lăsăm puștii la fotbal, riscă ori să se accidenteze, ori să ia vreo boală, de la vreo bacterie", au acuzat părinții tinerilor.

Dacă puștii sunt concentrați la minge și sunt bucuroși că au posibilitatea să facă un sport pe care-l îndrăgesc, deși sunt nevoiți să se schimbe și să se spele acasă, părinții îl arată cu degetul pe noul conducător al AMF București, președintele Marian Lumânare.

"Trebuie să schimbe ceva, dar în bine!", au transmis cei care stau pe marginea drumului, la câțiva pași de așa-zisul gazon.

100 de leiplătește fiecare echipă drept taxă de închiriere a terenului pentru o etapă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.