Liga 1

Veste proastă pentru Steaua » FRF taie elanul roș-albaștrilor: "Nu se poate"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 23 martie 2016

Steaua vrea să revină cât mai curând în Ghencea și negociază cu MApN. Gigi Becali a anunțat că a discutat cu generalii și aceștia l-au anunțat că arena se va moderniza pentru EURO 2016.

"Mi-au zis că nu are rost să jucăm în Ghencea pentru că stadionul se va moderniza. Va fi de 55-60.000 de locuri. Îl fac pentru Euro, e sigur" Gigi Becali, 16 martie, la DigiSport

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a vorbit despre modernizarea stadioanelor pentru EURO și a declarat că Ghencea nu poatea avea 50.000 de locuri, pentru că nu este un proiect fezabil.

"Astăzi, încă nu avem făcute studii de fezabilitate. Totuși, un stadion de 50.000 de locuri nu este fezabil", a spus Burleanu la DigiSport.

50.000.000 €ar trebui să coste modernizarea stadionului Ghencea

Șeful Federației Române de Fotbal a vorbit și despre stadionul din Ștefan cel Mare.

"Acum se modernizează stadionul Arcul de Triumf, care va avea 7-8.000 de locuri. Următorul pe listă este stadionul lui Dinamo. Acolo este un proiect pentru o arenă de 30.000 de locuri, dar cred că fezabil ar fi ca stadionul să aibă 20.000 de locuri. Al treilea stadion care va fi modernizat va fi cel al Rapidului", a adăugat Burleanu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.