Liga 1

Ianis e dezastruos! Hagi junior a stabilit un reper: a fost cel mai slab jucător de pe teren cu Steaua

Hagi între Stanciu și Pintilii, un duel pe care Ianis l-a pierdut

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Thursday 24th of March 2016 12:00

Viitorul a fost "ciupită" de brigada de arbitri în disputa cu Steaua, dar a mai suferit și din alte motive.

Unul l-a constituit Ianis Hagi. El a fost titular, dar constănțenii au jucat, de fapt, în inferioritate numerică. În prima repriză, singura pe care a petrecut-o pe teren, fiul "Regelui" a fost cel mai slab.

A bifat o contraperformanță care îl face de râs: a alergat un kilometru și jumătate în atac, cel mai puțin dintre toți jucătorii de câmp, cu excepția lui Tamaș!

Doar Gabi, un fundaș, a alergat mai puțin în atac decât Ianis. Gică l-a înlocuit după pauză pe fiul său, dar forțat de o accidentare, nu de prestația slabă.

În locul lui Hagi junior a intrat Aurelian Chițu în atac, fără ca jocul Viitorului să se schimbe mult în bine în partea secundă. Steaua conducea deja cu 2-0 după primele 45 de minute.

3,3faulturi suportă Ianis Hagi în fiecare meci, în medie. Niciun alt jucător din Liga 1 nu e faultat mai des decât Ianis. A fost pus la pământ de 3 ori și în partida cu Steaua, în doar 45 de minute

10 mingia pierdut Hagi în partida cu Steaua, dintre care două au fost irosite în jumătatea Viitorului, adică în zone periculoase. Ianis e în "top 20" jucători care au pierdut cele mai multe baloane în etapa asta, lider fiind Răduț, cu 23 de mingi pierdute

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.