Liga 1

Numărul 9 » Dinamo poate bifa azi o achiziție: jucătorul e așteptat să semneze

Articol de Eduard Apostol  —  Thursday 24th of March 2016 12:00

Andrei Peteleu ar putea deveni de astăzi ”câine roșu” cu acte în regulă. El va completa lista celor 8 achiziții din 2016.

Dinamo așteaptă să perfecteze astăzi ultimul transfer al primăverii. Perioada de mercato s-a încheiat de mai bine de o lună, însă "câinii" mai pot aduce fotbaliști liberi de contract, dacă ei și-au depus actele la comisii înainte de finele lunii februarie.

Andrei Peteleu, 23 de ani, aștepta aseară "verde" din partea Comisiei pentru Soluționarea Litigiilor, pentru ca de astăzi să se poată antrena sub comanda lui Rednic.

Fundașul dreapta s-a despărțit de Petrolul, Dinamo spera să-l ia încă din decembrie 2015, însă au fost tergiversări cu documentele. Plus că Peteleu a încercat și un transfer în străinătate, la Celtic Glasgow.

"Ne-am întâlnit cu jucătorul, am vorbit, să vedem cum se va rezolva situația, când va fi liber. Nu avem ce detalii discuta acum", a comentat Rednic. "Puriul" îl cunoaște și-l place din sezonul trecut, când l-a avut elev la Ploiești. Peteleu ar intra în concurență cu Hanca și cu Corbu.

"Nu punem bețe-n roate"

Răzvan Burleanu a comentat la DigiSport posibilitatea ca roș-albii să joace în cupele europene din ediția 2016/2017: "Dinamo poate ajunge să joace în Europa. Sau poate nu! Sunt șanse să primească licența, cum sunt șanse să n-o primească. Am cerut o expertiză din străinătate, de la o casă de audit și de la avocați, iar după aceea vom oferi un punct de vedere oficial. FRF nu va ajuta Dinamo, dar nici nu va pune bețe în roate".

8 fotbaliști a transferat Dinamo în 2016: Râmniceanu, Hanca, Olteanu, Ekeng, Bartalsstovu, Kortzorg, Batin și Bicfalvi. Lazăr și Muțiu au revenit după împrumuturi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.