Nationala

”Victoria ne dă moral pentru EURO” » Jucătorii naționalei sunt optimiști înainte de turneul final, dar se tem de atentate

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 23 martie 2016

Costel Pantilimon a fost integralist între buturile echipei naționale în partida amicală câștigată de România în fața Lituaniei, scor 1-0. Goalkeeper-ul ”tricolorilor” consideră că acest rezultat e bun mai ales pentru moralul jucătorilor înainte de EURO 2016.

”Sunt bucuros de rezultatul din această seară. Ne dă încredere pentru următorul meci și pentru turneul final din Franța. Cred că am controlat jocul cu Lituania. Ne bucurăm că putem să ajungem și la Cluj pentru că lumea vrea să vadă echipa națională.

Mă bucur pentru Stanciu, ați văzut că e un jucător de calitate. Sper să o țină tot așa.

La meciul cu Spania trebuie să ne așteptăm la o partidă frumoasă. Și noi suntem dornici să jucăm cu o fostă campioană mondială. Aceste rezultate îți dau încredere pentru Campionatul European”, a spus Pantilimon la Dolcesport.

”E o situație incomodă ce se întâmplă acum în lume, mai ales că aceste lucruri au loc în țările civilizate. Și noi și familiile noastre ne gândim la ce se întâmplă. E dificil. Cred că vor fi măsuri sporite de securitate la EURO”
Costel Pantilimon

Pentru naționala României urmează meciul amical de duminică împotriva Spaniei, de la ora 21:45, la Cluj, în direct la TVR 1, Dolcesport și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.