Liga 1

EXCLUSIV ACS Poli s-a înțeles cu noul antrenor, deși inițial acesta a refuzat oferta » Detaliile contractului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 25 March 2016

După ce s-a despărțit de Florin Marin, ACS Poli și-a găsit antrenor pentru finalul acestui sezon.

Potrivit informațiilor GSP.RO, Petre Grigoraș a acceptat oferta venită de la timișoreni, deși în primă fază refuzase categoric.

Contracul dintre cele două părți va expira la vară, dar dacă antrenorul va reuși să salveze echipa de la retrogradare, atunci înțelegerea va fi prelungită pe încă doi ani. În plus, cei de la ACS Poli au acceptat să plătească mai multe salarii restante către jucători, așa cum a cerut Grigoraș.

În vârstă de 51 de ani, Petre Grigoraș are 346 jocuri în Liga 1, 133 de victorii, 132 de înfrângeri și 81 de egaluri. Ultima echipă antrenată de Grigoraș a fost ASA Tg. Mureș, unde a rezistat doar două etape, fiind demis după un conflict cu jucătorii.

"N-am cerut decât un salariu decent pentru nivelul actual al Ligii 1 și condiții decente pentru echipă. Nu mi s-a oferit nici o garanție, așa că am refuzat, nu mă mai pot arunca aiurea într-un proiect, după tot ce am pățit la ASA" PetreGrigoraș, pentru Gazeta Sporturilor, pe 23 martie

În prezent, ACS Poli este pe locul 7 în play-out, cu 15 puncte acumulate, la un punct de locul care asigură rămânerea în Liga 1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.