Nationala

Campionii europeni promit spectacol pe Cluj Arena. Ce spun starurile lui Chelsea și Manchester United

Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 25 martie 2016

Cesar Azpilicueta și David de Gea au vorbit despre confruntarea spaniolilor cu România, dar și despre șansele naționalei iberice de a păstra titlul european cucerit în 2012.

"Va fi o partidă disputată, ambele echipe vor încerca să își impună propriul stil de joc. Deși e un meci amical, noi avem tot timpul în gând victoria", a declarat Azpilicueta pentru frf.ro.

Și portarul spaniol al lui Manchester United, David de Gea, promite o partidă spectaculoasă.

"Va fi o partidă foarte frumoasă. Întotdeauna noi dăm totul pentru a câștiga jocul. Va fi un meci atractiv! Sper să dominăm jocul, să avem posesie și să ne creăm multe ocazii de gol. Va fi cu siguranță un meci foarte plăcut pentru spectatori", a susținut De Gea pentru frf.ro.

"O să ne fie greu că păstrăm titlul european în Spania. Ceea ce a făcut această echipă națională e pură istorie. Nimeni nu a reușit până acum să câștige într-un timp atât de scurt două Campionate Europene și unul Mondial. A fost fantastic ceea ce am realizat și mergem la Euro ca și deținători ai titlului. Vom încerca să obținem cel de-al treilea titlu european consecutiv", a mai adăugat fundașul în vârstă de 26 de ani.

Cesar Azpilicueta a rememorat și prima sa vizită din România, care a avut loc în 2013, la meciul din optimile de finală ale Europa League dintre Chelsea și Steaua, când roș-albaștrii au învins cu 1-0.

România și Spania vor disputa un meci amical duminică, de la ora 21:45, pe Cluj Arena.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.