Nationala

Azpilicueta, Ramos și amintirile lor despre țara noastră: "România? Steaua!"

17 octombrie 2006. Sergio Ramos a deschis scorul pe Ghencea în meciul cu Steaua, terminat cu victoria galacticilor, 4-1

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Saturday 26th of March 2016 12:00

Cesar Azpilicueta și Sergio Ramos au vorbit despre Steaua atunci când au fost întrebați despre amintirile din țara noastră.

Jucătorii "naționalei" Spaniei au ajuns ieri seară la Cluj, dar înainte au vorbit pentru site-ul FRF despre partida de mâine seară și despre România.

Cesar Azpilicueta, jucătorul lui Chelsea, și-a aminitit despre partida când echipa sa de club a fost învinsă cu 1-0 de campiona României, în martie 2013, prin golul marcat de Rusescu din penalty.

"România? Am jucat un meci pe terenul Stelei București în Europa League, atunci a fost pentru prima dată când am descoperit această țară!", a spus fundașul de 26 de ani.

Chiar dacă lipsește din duelul de la Cluj, Sergio Ramos și-a amintit și el un episod cu Steaua în prim-plan. "Am jucat cu Real Madrid împotriva Stelei. Îmi amintesc că am dat și gol cu capul, pe care i l-am dedicat nepoatei mele, Daniela, care atunci încă nu se născuse, dar și fratelui meu care urma să devină tată! Mai recent, știu că naționala de fotbal feminin a Spaniei s-a calificat la Mondiale, dintr-o grupă cu România".

"Ne pregătim de Euro"

Despre partida amicală de duminică seară, portarul lui Manchester, David De Gea, a spus: "Va fi una foarte frumoasă. Întotdeauna noi dăm totul pentru a câștiga. Sper să dominăm jocul, să avem posesie și să ne creăm multe ocazii de gol. Va fi cu siguranță un meci foarte plăcut pentru spectatori. Cred că nicio echipă nu a reușit să câștige Euro de trei ori consecutiv. Vom avea o sarcină grea să ne păstrăm titlul european!".

Iar Azpilicueta a spus: "Deși e un meci amical, noi avem tot timpul în gând victoria. Va fi o partidă disputată, ambele echipe vor încerca să își impună propriul stil de joc. Ne pregătim de Euro și vom încerca să obținem cel de-al treilea titlu european consecutiv!".

"Ultimul meci contra României nu e cea mai plăcută amintire pentru noi. A fost un rezultat negativ la Cadiz, am pierdut cu 0-1. Totuși, acum văd și partea pozitivă de la acel moment. A fost începutul unei perioade cu Luis Aragones pe bancă în care am câștigat toate jocurile"
Sergio Ramos, fundaș Spania

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.