Campionate

EXCLUSIV Bătrânii și marea » Imagini nepublicate vreodată cu Johan Cruyff și Ștefan Kovacs + întâmplări de excepție cu olandezul în prim-plan

Foto: Arhiva națională a Olandei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 26 martie 2016

Destinul l-a legat subtil de România pe marele fotbalist dispărut.

Cruyff a fost căpitanul marelui Ajax antrenat de Ștefan Kovacs și, când a devenit la rându-i antrenor, i-a dat banderola Barcelonei lui Gică Popescu.

Fotografia de mai sus este din din 30 mai 1972. Imagine pe plaja vântoasă a Mării Nordului, la Wassenaar. Era în preziua finalei CCE, Ajax - Inter 2-0. A doua zi, Cruyff marca ambele goluri ale victoriei olandezilor. Aducea prima dintre cele două Cupe ale Campionilor câștigate de Kovacs cu Ajax.

În ediția tipărită de azi și în cea digitală puteți vedea mai multe imagini în premieră absolută cu Johan Cruyff și Ștefan Kovacs, precum și cele 14 reguli ale lui Johan, 6 lucruri mai puțin știute despre ce mai mare olandez din istorie și o întâmplare extraordinară cu Johan în prim-plan, povestită de Cătălin Oprișan.

Alte subiecte exclusiv print:

✓Steaua tricoloră se decolorează! Ce șanse are să trimită mai mult de 4 jucători la EURO
✓Reghe pregătește o țintă specială pentru preliminariile europene!
✓"Câinii" au pus la cale un plan inedit pentru a face transferul pe care-l vrea Rednic » Plătește ca să joace la Dinamo!
✓Cele mai tari ponturi sunt doar în ziar! Mizează pe noi și câștigă!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.