Liga 1

Nu mai intră în planurile lui Reghe și poate pleca » Un jucător de la Steaua s-a întâlnit deja cu președintele clubului care îl dorește

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 26 martie 2016

Gregory Tade, atacantul Stelei, nu a făcut pregătirea cu echipa în iarnă, fiind pus pe lista de transferuri, și s-a pregătit separat, la liceul Mircea Eliade.

După accidentarea lui Marica, Tade a fost chemat înapoi și a adus victoria Stelei în meciul cu Astra, din Cupa Ligii, scor 1-0. Cu toate acestea, francezul de 29 de ani nu a mai fost folosit și urmează să plece la vară, anunță DigiSport.

Tade a fost în tribune la amicalul dintre Astra și FC Voluntari, 1-0, și a vorbit cu Dumitru Dragomir, președintele ilfovenilor.

La finalul partidei, Dragomir a declarat că dacă echipa se salvează de la retrogradare, ar putea să ofere salarii de 15.000 de euro pentru patru jucători, din banii veniți din drepturile TV. Astfel, Tade ar putea ajunge în vară la FC Voluntari.

În acest sezon, FC Voluntari a împrumutat 6 jucători de la Steaua: Alex Tudorie, Vîlcenu, Enceanu, Chitoșcă, Ștefănescu și Alcenat.

900.000 €este cota lui Tade, potrivit transfermarkt.de

Tade, 29 de ani, a venit în vară de la CFR Cluj, pentru 500.000 de euro, dar nu a avut evoluții pe măsura așteptărilor. Venit din postura de golgheter al campionatului, francezul a marcat de șapte ori în 32 de meciuri jucate pentru formația roș-albastră.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.